Anna & Fredrik – Bröllop Istorp Lyckebo

Det är svårt att beskriva den här fantastiska dagen. Anna & Fredriks bröllopsdag den 11 augusti. Två människor så perfekta för varandra. Jag hade aldrig varit i Istorp innan jag träffade Anna & Fredrik första gången – en sån helt underbar plats ! Kanske även beroende på alla varma, glada, härliga människor jag träffade. Jag är så glad att jag fick äran att föreviga er dag som bröllopsfotograf.

Jag önskar er all lycka ♡♡♡

❥ Johanna

Anna Ståhl

Åh va lycklig man blir när man ser alla dessa härliga bilder! Helt perfekta och så vi! Du är bäst Johanna! :-)

Vilken underbar story du berättar med fina bilder! Jag gillar detta!

Susanne

Så fantastiska bilder, jag blir berörd utan att känna paret!

Your email is never published or shared. Required fields are marked *

*

*