Bröllop

Att få fotografera bröllop är något av det roligaste som finns. Det är en magisk dag med massor av känslor och mycket glädje, en dag som blir ett speciellt minne för hela livet. Det finns så många delar av dagen som är värda dokumentera, allt från förberedelserna, klänningen, ringarna, nervositeten tills att brudparet får se varandra   –   säga JA! till varandra ! Skratten, glädjetårarna, talen, tårtan, dansen och att dela glädjen med släkt och vänner.

Bilder som blir ett minne för hela livet.

 

Bröllop i Varberg Elisabeth + Magnus

Jag fick äran att fotografera Elisabeths och Magnus härliga bröllopsdag den 8/8 i år. Vi höll till vid VarbergsView full post »

Sara & Hans – bröllop i Varberg – Torpa Kyrka

Jag har varit så dålig på att blogga mina bröllop i år men nu har jag kommit igång. Här kommer bilder från SaraView full post »

Sara & Andreas ♡ Bröllop i Varberg

Varberg när det är som bäst – hav & sol och lite lagom blåsigt och helt underbart varmt och skönt. PrecisView full post »

Lisa & Christian – Bröllop i Stråvalla Kyrka

Lisa & Christian hade ett så känslofyllt och vackert bröllop i Stråvalla Kyrka första dagen i september. Att fView full post »

Lena & Andreas – Bröllop på Varbergs Fästning

Bröllop på Varbergs Fästning. En oförglömlig dag på alla sätt med två fantastiska människor som numer äView full post »

Anna & Fredrik – Bröllop Köinge Kyrka

Äntligen var det Anna och Fredriks stora dag !!! En sommarvacker augustidag fick jag följa dem som bröllopsfotograf dView full post »

My & Tobias – bröllop i Varberg

My och Tobias gifte sig i Varberg den 28 juli. En fantastiskt vacker dag som bjöd på både solsken och regn. En bedåView full post »

Anna & Fredrik – Bröllop Istorp Lyckebo

Det är svårt att beskriva den här fantastiska dagen. Anna & Fredriks bröllopsdag den 11 augusti. Två människorView full post »

 

❥ Johanna

 

Your email is never published or shared. Required fields are marked *

*

*